dissabte, 1 de novembre del 2008

Géneros de Violencia - Nota de Prensa (CAT / CAST)

Desde ADICC (Associació de Dones per la igualtat i la custòdia compartida) queremos denunciar el 'género de violencia' que la administración española está ejerciendo sobre los hombres divorciados.

Este género de violencia,que tanto tiene que ver con la violencia de género mal enfocada,está acabando con la vida de muchos hombres,que a pesar de que no consten en las estadísticas de muertes de género,forman parte.

El hecho,ya denunciado y expuesto por jueces mismos de que se mezcle y confunda la violencia de género con los divorcios,las falsas denuncias y sobre todo el mal asesoramiento de muchas mujeres en los procesos de divorcio está abocando a muchos hombres a la desesperación.Desesperación,que mezclada con la indefensión y la impotencia de intentar velar por su dignidad y condición de padres frente a un sistema que les ignora,les conduce,con demasiada frecuencia,a quitarse la vida al no verse ya capacitados para continuar luchando por aquello que es suyo.

En lo que va de año, la cifra es escalofriante y se acerca a las muertes de mujeres a manos de sus parejas o ex-parejas, muertes que sí se publican. Se trata de padres de família que se han quitado la vida por que han considerado que aquello que vivian no era vida, que ya no valia la pena luchar, que luchaban contra molinos de viento como el Quijote.

Defendemos la NO VIOLENCIA. Erradiquemos la violencia de género, la violencia institucional, la violencia legislada, y todo género de violencia.

*************************************************
Desde ADICC (Associació de Dones per la Igualtat i la Custodia Compartida) volem denunciar el “gènere de violencia” que l’Administració espanyola està exercint sobre els homes divorciats.

Aquest gènere de violència, que tant té a veure amb la violència de gènere mal enfocada, està acabant amb la vida de molts homes, que malgrat no constin a les estadístiques de morts de gènere, en son part.

El fet, ja denunciat i exposat per jutges mateixos de que es mescli i confongui la violencia de gènere amb els divorcis, les falses denúncies, i sobretot el mal assessorament de moltes dones en els processos de divorci està abocant a molts homes a la desesperació. Desesperació, que mezclada amb la indefensió i la impotencia de intentar vetllar per la seva dignitat i condició de pares davant un sistema que els ignora, els duu a voltes, massa freqüents, a treure’s la vida al no veure’s ja capacitats per continuar lluitant per allò que és seu.

Enguany la xifra és esgarrifosa i s’apropa a les morts de dones a mans de les seves parelles o ex parelles, morts que sí es publiquen. Es tracta de pares de familia que s’han llevat la vida per que han considerat que allò que vivien no era vida, que ja no valia la pena lluitar, que lluitaven contra molins de vent com el Quixot.
Defensem la NO VIOLENCIA. Erradiquem la violencia de gènere, la violencia institucional, la violencia legislada, i tot gènere de violència.